Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverion Industria Oy:n omistama palveluyhtiö. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon.

Strategisen kumppanuutemme pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.

Meitä on 360 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Kuopiossa, Raumalla, Tampereella, sekä Äänekoskella.

Automaatiosuunnittelija

Yritys: Caverion Industria Oy/ Oy Botnia Mill Service Ab
Yksikkö Projektointi- ja suunnittelu
Paikkakunta Tampere
Tehtävän kuvaus Automaatiosuunnittelijana työskentelet automaatiojärjestelmän sovellussuunnittelutehtävissä asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyvissä hankkeissa. Suunnittelutyö tehdään yhteistyössä muun projektitiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Työssäsi arvostat asiakaslähtöisyyttä osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä tulet työskentelemään osana verkottunutta projektiorganisaatiota, jossa turvallisuusasioiden hallinta on luonnol¬linen osa ammattitaitoasi.


Suunnittelijan tehtävä edellyttää:
Automaatiotekniikan insinöörin tai teknikon koulutusta
Valmet DNA automaatiojärjestelmän tuntemusta
Työkokemusta automaatiosuunnittelusta
Projektitoiminnan ja käyttöönottotehtävien osaamista
Työturvallisuusmyönteistä asennetta sekä suunnittelussa että työskentelyssä
Matkustusvalmiutta

Eduiksi luetaan:

Turvallisuuteen liittyvien järjestelmien (TLJ) tuntemus
Muiden automaatiojärjestelmien tai logiikoiden hallinta
Puunjalostusteollisuuden sekä voimalaitosprosessien tuntemus
Prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemus
Muu kielitaito
Odotamme
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja käytännönläheisen työskentely-ympäristön vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.
Lisätiedot Projektipäällikkö Pekka Vattulainen, 050 5970205 pekka.vattulainen@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävään 2.10.2016 mennessä!

Palaa