Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LVI-projektipäällikkö

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Keski-Pohjanmaa
Paikkakunta Kokkola / Pietarsaari
Tehtävän kuvaus Tehtäviisi kuuluu projektinhoitajan tehtävät uudis- ja korjausrakentamisen urakointikohteissa. Lisäksi tulet vastaamaan erilaisten LVI-huoltokohteiden muutostöiden toteutuksesta ja raportoinnista asiakkaalle.

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutusta (esim. teknikko tai insinööri), sekä muutaman vuoden työkokemusta LVI-projekteista ja esimiestyöstä. KVV- työnjohtajan ja/tai IV-työnjohtajan pätevyys, sekä teollisuuskohteiden työkokemus katsotaan eduksesi.

Tunnet erilaiset talotekniikkaprosessit ja ymmärrät niiden merkityksen kiinteistönpidolle. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin, puh.040 779 6917, tai Jan Finell, puh.040 843 7841.
Hakeminen Hae tehtävää 25.9.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa